ILS Produktoversigt

For yderligere information

kontakt venligst:

Ingrid Dræby Pedersen

Produktchef, Inova

Autoimmune

BioFlash

QUANTA Lyser

QUANTA Link

NOVA View

Reagenser

INOVA er anerkendt verden over som førende inden for diagnostik af autoimmune sygdomme

INOVA er dedikeret udelukkende til autoimmun diagnostik. Denne fokusering gør det muligt at tilbyde en høj kvalitet, pålidelighed og viden om produkterne.

De producerer det mest omfattende udvalg af autoimmune test-reagenser. Produkterne er internationalt anerkendt og anvendes over hele verden.

Samarbejdet mellem ILS og INOVA sikrer at vi kan yde en høj grad af teknisk kunnen, produktsupport og service til vores kunder.

Bio-FLASH

Bio-FLASH er en fuldautomatiseret immunoanalyser til autoimmun diagnostik. Analyseprincippet er baseret på Chemiluminescens teknologi, hvilket medfører overlegenhed i måleområde og sensitivitet sammenlignet med ELISA.

 

Analyserne om bord i instrumentet er altid klar til brug og resultaterne fås på kun 30 min. Med dette instrument er det ikke længere nødvendigt at batche prøverne. De mange forskellige analyser kan sættes i instrumentet kontinuerligt og køres i hvilken som helst rækkefølge.

 

Bio-FLASH instrumentet kan køre en lang række autoimmune analyser (se QUANTA Flash analyserne under reagenser og forbrugsartikler), yderligere kan instrumentet også anvendes til infektionsserologi og koagulation.

 

 

QUANTA Lyser

QUANTA Lyser er en automatiseret processer til behandling af både Elisa plader og IFA slides. Instrumentet findes i forskellige størrelser og konfigurationer.
Med en QUANTA Lyser bliver behandlingsprocessen standardiseret og der skal bruges minimal hands-on tid.

 

QUANTA Lyser 4000

QUANTA Lyser 160/240

QUANTA Lyser 2

 

 

  

 

QUANTA Link

 

QUANTA Link er et styringsnetværk til kontrol af arbejdsgangen for de samlede autoimmune analyser. Ved brug af QUANTA Link styres arbejdslisten for IFA, Elisa og Chemiluminescens-analyserne.

 

QUANTA Link opkobles til LIS systemet og samler arbejdsliste og analyse svar for alle de autoimmune instrumenter. Med QUANTA Link reduceres risikoen for indtastningsfejl og samtidig skabes et overblik over arbejdsgangen.

 

 

 

NOVA View

NOVA View er et fuldt automatiseret system til digital IFA.
Ved brug af NOVA View standardiseres aflæsningen af IFA slides og der sikres mere objektive resultater.

Instrumentet reducerer hands-on tiden og øger derved produktiviteten. Den automatiske arkivering af digitale IFA billeder, giver mulighed for en ekstra gennemgang af resultaterne, for at følge patientens udvikling og at sammenligne flere resultater.

 

 

 

Produkter opdelt efter Autoimmune sygdomme
Klik på de enkelte for at følge linkene

 

 

 

 

Produkter opdelt efter teknologi

 

ILS Danmark

Gydevang 22A

3450 Allerød

 

Telefon +45 4814 1850

E-mail: ils@ilsdk.dk

Persondatapolitik

 

Bankforbindelse: Jyske Bank

CVR 15731591

Følg ILS på Linkedin